НОВИНИ

Ралф Рангник „не е напълно доволен“ от престоя си в Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед Ралф Рангник Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:29, 03.05.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник сподели, че не е "напълно доволен" от времето си начело на клуба и призна, че е очаквал да доведе тима до квалификациите в Шампионска лига.

„Червените дяволи“ победиха Брентфорд с 3:0 в последния домакински мач на Рангник на „Олд Трафорд“. Клубът е шести във Висшата лига и има сериозни шансове да пропусне Шампионската лига през следващия сезон.

„Не съм напълно доволен от тези шест месеца. Очаквах да се класираме за Шампионската лига. Това беше целта, която имахме. Загубихме доста важни футболисти. От отбора, който спечели срещу Уест Хем (на 22 януари – бел.ред.), за следващия мач трима играчи бяха контузени. Други отбори привлякоха футболисти в трансферния прозорец“, сподели Ралф Рангник.

63-годишният специалист ще остане на „Олд Трафорд“ като консултант, като в същото време ще бъде селекционер на националния отбор на Австрия.

"Имахме и добри моменти, допуснахме по-малко голове, но през последните няколко седмици представянето ни в мачовете не беше на нивото, каквото трябваше да бъде. Като цяло ни липсваше последователност“, допълни още треньорът.

След края на сезона Манчестър Юнайтед ще бъде поет от Ерик тен Хаг.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България се изкачва в класацията на „Репортери без граници” за свобода на медиите
България се изкачва в класацията на „Репортери без граници” за свобода на медиите
Бави се строителството на обходен път на Провадия
Бави се строителството на обходен път на Провадия