НОВИНИ

Тройката ни при жените на 5-то място след темповата комбинация

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:50, 24.04.2021
Чете се за: 00:46 мин.
Други спортове
тройката жените темповата комбинация

Йоана Джунева, Антоанета Манасиева и Анна Янкова изиграха без груби грешки темповата си комбинация, поставена по музиката на филма „Последния шоумен“, в първия ден от Световната купа по акробатика в София.

За изпълнението си българките получиха оценка от 25.330 точки, което им отреди 5-та позиция във временното подреждане.

Антоанета Манасиева и Анна Янкова изразиха задоволство от представянето си и споделиха, че се надяват в събота отново да играят добре, за да се изкачат в класирането.

„Доволни сме от изпълнението днес. Отборът ни каза, че до сега не сме играли по-добре. Всичко си направихме, а това е най-важното. Балансът ни е с доста по-голяма трудност и там се чувстваме по-стабилни. Мислим, че утре е момента за да дръпнем в класирането, стига да го изиграем добре.“

Йоана Джунева пък, която играе със специална шина заради контузията в крака сподели, че се е чувствала добре, въпреки травмата в крака.

„Преди състезанието направих една процедура с моя физиотерапевт и се чувствам доста добре. Ние за първа година сме в категория жени, конкуренцията има повече опит от нас. Личи си майсторството при тях. Все още усъвършенстваме нещата“

Лидерки след първия ден са рускините Дария Чебуланка, Анастасия Паршина и София Полишчук, чието изпълнение бе оценено на 28.640 точки.

Днес предстоят балансовите комбинации, след които ще станат ясно кои състави се класират за финалите, които ще се проведат в неделя.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мариела Костадинова и Теодор Великов 10-ти след първия ден
Мариела Костадинова и Теодор Великов 10-ти след първия ден
ЦСКА 1948 остана без треньор
ЦСКА 1948 остана без треньор