НОВИНИ

Тройката ни жени се класира за финалите на СК по акробатика

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:46, 25.04.2021
Чете се за: 00:50 мин.
Други спортове
тройката жени класира финалите акробатика

Йоана Джунева, Антоанета Манасиева и Анна Якимова се класираха за финалите от надпреварата за Световната Купа в София, след като останаха 3-ти в балансовата комбинация.

Състезателките на ЦСКА София с треньор Даниела Велчева изиграха добре съчетанието си и получиха оценка от 27.380 точки, с което събраха сбор от 52.710 точки. Това помогна на нашите момичета да се изкачат до 4-то място във временното подреждане.

В интервютата си след края на съчетанието и трите ни представителки бяха доволни от класирането си за финала, но все пак бяха леко разочаровани от показаното.

„Всичко се получи, но играхме несигурно и леко треперихме. Това ни изигра малко лоша шега в оценката, но е добре, защото преди съчетанието тя имаше много големи болки. Сълзите този път не са от радост, за жалост, но утре по-добре и нека утре да са от радост“, каза Антоанета Манасиева.

„Можеше и доста по-добре да се представим, не направихме точно това, което очаквахме, но все пак сме малко по-доволни от вчера. Преди съчетанието имах много силни болки в коляното и това ни изигра лоша шега, защото бяхме нестабилни след това.Утре със сигурност ще има още рехабилитации. Надявам се да съм доста по-добре“, сподели Йоана Джунева.

„Аз съм горе-долу доволна, но тези треперения, които имаше, не трябваше да ги правим и малките грешки, които допуснахме“, допълни Анна Якимова.

Финалите на Световната купа са днес от 16.30 часа, а всичко по-интересно от "Асикс Арена" ще може да проследите НА ЖИВО в ефира на БНТ 3!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Слънчево до края на деня
Слънчево до края на деня
Мащабна инициатива "Подай ръка - спаси лапа" във Варна
Мащабна инициатива "Подай ръка - спаси лапа" във Варна