НОВИНИ

Вечерното шоу на БНТ се завръща тази вечер с Тончо Токмакчиев

Тереза Кънчева
от Тереза Кънчева
20:47, 12.09.2024
Чете се за: 02:15 мин.
У нас
Снимка:
Слушай новината

От 12 септември всеки четвъртък ще може да гледате в ефира на БНТ Тончо Токмакчиев, който е новият водещ на вечерното шоу. В студиото той ще посреща музиканти, спортисти и хора на изкуството.

Също така тази година с водещия ще си партнира Бориса Сарафова, а за настроението на зрителите ще се погрижат Теди Кацарова и нейния бенд.

"Това е моята телевизия и се чувствам у дома си. Много ми е приятно да бъда част от този екип и отново да бъда на екрана на БНТ. Трябва да очакваме неочакваното или много очакваното, но да го направим доста по-интересно, защото това е идеята на вечерното шоу. Това е новото, ако мога да кажа. Теди Кацарова и нейните колеги ще бъдат бенда на вечерното шоу".

"Свежо попълнение, заредиха ме с много млада и нова енергия, което е много добре,защото можем да творим и всеки път ще има закачка с госта. Много съм щастлива и благодарна. Голямо предизвикателство беше,защото ще представяме песни по различен вариант, ще има и политическа сатира", каза Теди Кацарова.

"С мен ще си партнира Бориса Сарафова, с която сме работили преди години в Шоуто на канала", обясни Тончо Токмакчиев.

"Казаха ми да дойда и аз дойдох,оттам нататък е каквото сабя покаже положението.Видях,че и Тончо е тук, нп не мога да разбера той сигурно ще ми дава уроци по водене,защото ме избраха за водеща по принцип на това предаване,а той какво прави тук не знам. Гледайте всеки четвъртък от 21 часа. От толкова ли е? Аз нямам никаква представа и ви казах,че нищо не знам", сподели Бориса Сарафова.

Не пропускайте Вечерното шоу на БНТ тази вечер и всеки следващ четвъртък от 21 часа!

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Американският избирател между колебанието и избора
Американският избирател между колебанието и избора