Внезапна проверка направиха експерти от РИОКОЗ - Пловдив на заведение за обществено хранене, в което се предлагат дюнери и пици. Здравните инспектори имаха за задача да установят дали обектът отговаря на хигиенните норми, както и дали се спазват изискванията за съхранение на продуктите. Подобни обекти се определят като високопискови, затова се проверяват 3 пъти годишно - най-вече през лятото.
Внезапна проверка направиха експерти от РИОКОЗ - Пловдив на заведение за обществено хранене, в което се предлагат дюнери и пици. Здравните инспектори имаха за задача да установят дали обектът отговаря на хигиенните норми, както и дали се спазват изискванията за съхранение на продуктите. Подобни обекти се определят като високопискови, затова се проверяват 3 пъти годишно - най-вече през лятото.