НОВИНИ

Скопие се готви за мача между Реал Мадрид и Манчестър юнайтед утре

Звездите на Реал Мадрид и Манчестър юнайтед пристигнаха в Скопие, където утре ще се играе мач от Суперкупата на Европа, съобщава телевизия Телма. Македонската столица очаква десетки хиляди фенове на двата големи отбора.

bnt avatar logo
от БТА
20:02, 07.08.2017
Чете се за: 00:44 мин.
Още
скопие готви мача реал мадрид манчестър юнайтед

Мерките за сигурност в Скопие са много големи и са на нивото на посещението на американския президент Бил Клинтън през 1999 г, отбелязва сръбската телевизия РТС.

В Скопие днес пристигнаха отборите на Реал Мадрид и на Манчестър Юнайтед, които утре с мач за Суперкупата ще отрият новия сезон големи мачове на европейския футбол. Кристиано Роналдо, Зинедин Зидан, Жозе Моуриньо, Пол Погба, Неманя Матич и други двадесетина велики имена на европейския и световния футбол вече пристигнаха в Скопие, където ги очаква карнавална атмосфера.

За да не излязат нещата извън контрол, за сигурността на този мач ще се грижат всички служители на македонската полиция, които са на разположение, както и тайните служби, а мерките за сигурност може да се сравняват само с посещението на американския президент Бил Клинтън през лятото на 1999 г.

Голяма част от центъра на Скопие ще бъде затворена за движение. Градът очаква десетки хиляди привърженици на двата европейски отбора и голям брой любители на футбола от Балканите.

Бившият градски стадион на Скопие след серия сериозни ремонти промени името си на „Филип Втори“ (бащата на Александър Македонски, бел.ред.) и се превърна в единствения стадион в бивша Югославия, който без проблеми изпълнява изискванията на УЕФА. Той има капацитет от 33 460 места и се очаква утре вечер да бъде напълно запълнен.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Власинското езеро в Сърбия привлича много български туристи
Власинското езеро в Сърбия привлича много български туристи
Нов електрически автобус превозва пътниците между терминалите на Летище София
Нов електрически автобус превозва пътниците между терминалите на Летище "София"