НОВИНИ

Клинт Истууд подкрепи Доналд Тръмп в президентската надпревара в САЩ

Известният актьор и режисьор Клинт Истууд определи днешното младо поколение на САЩ като мекушаво и прекалено чувствително,като в същото време подкрепи Доналд Тръмп в президентската надпревара. 86-годишният носител на 4 "Оскар"-а даде рамо на представителя на републиканците, въпреки че "бил казал куп глупави неща напоследък".

bnt avatar logo
от БТА
11:11, 05.08.2016
Чете се за: 00:21 мин.
По света
клинт истууд подкрепи доналд тръмп президентската надпревара сащ

Истууд е традиционен поддръжник на републиканците. Той се появи на конгреса на партията за номинация на президент през 2012 година. В интервю пред сп. "Ескуайър" екранният герой обясни защо застава зад Тръмп.

"Той печели симпатии, защото на всички ни е писнало от политическата коректност и от подлизурството! Сегашното поколение е мекушаво и обича да се подмазва.Сега обвиняват много хора в расизъм и какви ли не неща. В моята младост това не се считаше за расизъм!"

Когато трябвало да избере между представителката на демократите Хилари Клинтън и фаворита на републиканците,Тръмп, Истууд предпочел милиардера. "Хилари заяви, че ще следва стъпките на президента Обама. А това е плашещо!"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха издирваните телефонни измамници от село Градище
Задържаха издирваните телефонни измамници от село Градище
Осем акта за бурки в Пазарджик
Осем акта за бурки в Пазарджик