НОВИНИ

На опашка за дебютния роман на влогъра Стан

Дълга опашка от фенове се изви днес пред столична книжарница. Деца заедно с родителите си чакаха повече от два часа, за да се сдобият с дебютния роман на влогъра Стан с автограф от него. В книгата му "Невидим" се засягат актуални теми като агресията в училище и проблемите на подрастващите.

Боряна Благоева
от Боряна Благоева
19:42, 21.05.2017
Чете се за: 00:38 мин.
Още

Кой казва, че младото поколение не чете? Днес деца от всички възрасти чакаха с часове, за да си купят романа "Невидим". Според неговия автор - влогъра Стан големият интерес идва от това, че аудиторията вече го познава от забавните и поучителни клипчета, които пуска в интернет. Препоръчва романа и на родителите, защото би им дал безценен поглед върху живота на техните деца от една по-различна гледна точка.

Стан - влогър: Не бих казал, че темата за агресията е основна в сюжета на романа, по-скоро тя проследява приключенията на едно 16- годишно момче, което има повечето от препятствията, които срещат неговите връстници и да едно от нещата, с които се сблъсква е насилието и точно по този начин сюжета показва как децата в днешно време - тийнейджърите могат да се справят с агресията в училище и че тя е нещо, което не бива да бъде толерирано по абсолютно никакъв начин.

За книгата Стан се вдъхновил от многобройните писма, които получава всеки ден от тийнейджъри с най-различни проблеми, подобни на тези, през които преминава главният герой в романа. Признава, че не се е надявал на такъв голям интерес и очаква с нетърпение следващите срещи с почитателите си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът Румен Радев: Средата за сигурност е изключително сложна
Президентът Румен Радев: Средата за сигурност е изключително сложна
Курбан - протест срещу изграждането на депо за отпадъци в Джерман
Курбан - протест срещу изграждането на депо за отпадъци в Джерман