НОВИНИ

Почина актьорът Антон Йелчин при нелеп инцидент в дома си

Младата филмова звезда Антон Йелчин почина късно снощи в нелеп инцидент в собствения си дом. 27-годишният американски актьор бе открит мъртъв пред вратата на гаража си. Тялото на Йелчин е било открито между автомобила му. който се е върнал на свободен заден ход, и тухлената стойка на пощенската кутия, прикрепена към вратата на гаража му.

Георги Петров
от Георги Петров
06:46, 20.06.2016
9845
Чете се за: 00:44 мин.
По света

Антон Викторович Йелчин е роден на 11 март 1989 година в Санкт Петербург. Родителите му са професионални фигуристи и се преместват в Лос Анджелис, когато синът им е едва на шест месеца. Йелчин се ориентира към актьорската професия от много рано и на възраст от 12 години играе главната роля във филма "Сърца в Атлантида" редом със сър Антъни Хопкинс. За представянето си Йелчин е номиниран и получава редица награди за най-добро представяне на млад актьор.

През 2006 година актьорът участва в звездния ансамбъл във филма на Ник Касаветес "Алфа Дог", в който се снимат големи имена като Брус Уилис, Оливия Уайлд и Шарън Стоун. Три години по-късно Йелчин изпълнява ключови роли в два високобюджетни блокбъстъра - "Стар Трек" на режисьора Джей Джей Ейбрамс, където актьорът играе космическия навигатор Павел Чехов, и "Терминатор: Спасение", където Йелчин се превъплъщава в легендарната роля на Кайл Рийз, обезсмъртена от Майкъл Бийн в оригиналния филм на Джеймс Камерън от 1984 година.

Четири филма с участието на Йелчин ще излязат по киносалоните до края на 2016 и през 2017 година. Най-скорошният от тях ще е "Стар Трек: Отвъд", в който актьорът пресъздава ролята си на Павел Чехов редом до култови персонажи от поредицата като капитан Джеймс Кърк и Спок.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нова кампания на омбудсмана Мая Манолова
Нова кампания на омбудсмана Мая Манолова
Пускат телефонни записи на убиеца от Орландо
Пускат телефонни записи на убиеца от Орландо