НОВИНИ

Арестуваха нарушител, проникнал на територията на Белия дом

Сикрет сървис заяви, че е арестуван човек, проникнал на територията на Белия дом, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс. Проникването е станало снощи малко преди полунощ. Американският президент Доналд Тръмп е бил в Белия дом по това време.

bnt avatar logo
от БТА
18:38, 11.03.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:28 мин.
По света
арестуваха нарушител проникнал територията белия дом

Президентската охрана каза, че човекът, който се покатерил по ограда и влязъл в южната част на комплекса на Белия дом, е бил арестуван без други инциденти. В раницата, която е носил той, не са били открити опасни материали. Сикрет сървис заяви, че са били претърсени южната и северната част на комплекса на Белия дом и не е било открито нищо обезпокоително.


Американският президент Доналд Тръмп каза, че Сикрет сървис е свършила "фантастична работа", като е спряла нарушител, проникнал снощи в комплекса на Белия дом, предаде Ройтерс. Тръмп, който се е намирал в Белия дом по това време, заяви, че е бил информиран за случая, и определи нарушителя като "човек с проблеми". Той направи изявлението пред репортери в началото на среща с членове на правителството и висши служители на Белия дом на притежавано от него голф игрище край Вашингтон.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Туристи вече могат да пътуват с електровелосипеди по поречието на Дунав
Туристи вече могат да пътуват с електровелосипеди по поречието на Дунав
Жестоко пребиха общински съветник от Петрич
Жестоко пребиха общински съветник от Петрич