НОВИНИ

Стрелба на рап концерт в Ню Йорк

Един човек загина, а трима са ранени, при стрелба на концерт на рапъра Ти Ай. Инцидентът е станал около 22 часа местно време, малко преди изпълнителят да излезе на сцената. Все още няма задържани за нападението, и никой от екипа на музиканта не е направил изявления.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
15:39, 26.05.2016
Чете се за: 00:36 мин.
По света

Близо 1000 души се намират в манхатънската зала "Ървинг Плаза", когато неизвестен открива стрелба сред публиката. Свидетелско видео, качено в социалните мрежи показва паниката, която настава сред зрителите.

Айо Фагамени, свидетел: "Не разбрахме какво точно се случва. Чухме изстрели и се затичахме към изхода. Настана истински хаос."

Саджин Моренси, свидетел:"Беше много страшно. Изтичахме навън и точно, когато си мислехме, че най-страшното е минало, чухме нови изстрели."
;

Жертвата е около 30-годишен мъж, прострелян в гърдите. Двама мъже и една жена също са пострадали, но са без опасност за живота. Заведението има металодетектори и не е ясно как стрелецът е успял да влезе вътре с оръжие.

Уилям Обри, следовател: "Това е един от въпросите, чиито отговори търсим - кой и как е успял да внесе пистолет."

Рапарът Ти Ай е бил в сградата, но тази нощ така и не излиза не сцената. Това не е първи подобен инцидент по време на концерт на носителя на Грами - миналата година двама души бяха простреляни в нощен клуб в Северна Каролина.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кметът на Галиче и синът му са задържани за 24 часа
Кметът на Галиче и синът му са задържани за 24 часа
​Нормализира се обстановката в Казанлък след проливните дъждове
​Нормализира се обстановката в Казанлък след проливните дъждове