НОВИНИ

Вещи лица ще проверяват пътуванията на братя Галеви

Кюстендилският окръжен съд уважи искането на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество за допускане на допълнителни задачи към назначената на предишното заседание съдебно-икономическа експертиза по делото за отнемане на имущество на Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви, съобщиха от комисията.

bnt avatar logo
от БГНЕС
15:46, 15.12.2016
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
вещи лица проверяват пътуванията братя галеви

Вещите лица ще проверяват документацията на една от фирмите за истинността на твърденията на ответниците, че пътуванията им са били служебни командировка. На заседанието беше приета и поисканата от ответниците допълнителна задача за оценка на огнестрелните оръжия. Следващото открито заседание по делото е на 10 април 2017 г като междувременно на закрито заседание съдът трябва да определи и още едно вещо лице.

Искът за конфискация на имущество на Пламен Галев и Ангел Христов, техните съпруги и контролираните от тях дружества е за над 4 млн. лв. и е внесен от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество в съда в началото на 2012 г., по реда на Закона за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Всички туристи на Алфатур, които в момента са извън страната, са обезпечени
Всички туристи на "Алфатур", които в момента са извън страната, са обезпечени
Косово вече има собствен международен телефонен код
Косово вече има собствен международен телефонен код