НОВИНИ

Започна промотурнето на българския представител в Евровизия - Кристиан Костов

Снощи младият изпълнител вдигна на крака публиката в Лондон. Следващите точки от представянето на българската песен за Евровизия "Beautiful Mess" са Тел Авив, Амстердам и Мадрид.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
12:34, 03.04.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Кристиан Костов имаше честта да е сред първите изпълнители, които излязоха на сцената на едно от най-елитните нощни заведения в британската столица - Cafe De Paris.

Преди събитието, Крис се срещна с много представители на чуждите медии. Той даде даде специално интервю за ВВС и застана пред микрофона на известния радио водещ на Острова Скот Милс. Певецът разговоря и с журналисти от Ай Тиви - един от най-гледаните телевизионни канали в развлекателната индустрия във Великобритания. Кристиан Костов беше специален гост в най-гледания сутрешен блок в страната "Good Mornig Britan".

Крис вече пътува към следващата точка от промотура - Тел Авив. Той обаче ще се върне за ден в британската столица, защото е специален гост и в големия концерт на "Фондацията" и "Щурците" този месец, на който ще има 2000 души от българската общност в страната.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Още един бивш изпълнителен директор на „Напоителни системи с обвинение
Още един бивш изпълнителен директор на „Напоителни системи" с обвинение
БДЖ компенсира с безплатни билети всички пътници от два влака
БДЖ компенсира с безплатни билети всички пътници от два влака