НОВИНИ

Атлетико ще домакинства на Челси в Букурещ

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
14:16, 10.02.2021
Чете се за: 00:34 мин.
Футбол
атлетико домакинства челси букурещ

Първият мач от осминафиналите в Шампионската лига между Атлетико (Мадрид) и Челси ще се играе в Букурещ (Румъния), съобщи УЕФА на официалния си сайт.

Срещата, която трябваше да се проведе в Мадрид, беше преместена на Националния стадион в румънската столица. Датата и часът на играта останаха непроменени, мачът ще се проведе на 23 февруари в 22 ч.

Преди това бяха направени и други промени в домакинстната.

Първият двубой на Манчестър Юнайтед от 1/16-финалите на турнира по футбол Лига Европа срещу Реал Сосиедад бе преместен от Сан Себастиан в Торино (Италия) заради наложените рестрикции за пристигащи от Великобритания в Испания, свързани с пандемията от Covid-19 и новия по-заразен английски щам на коронавируса. Срещата ще се играе по програма на 18 февруари от 19.55 часа българско време. Реваншът е седмица по-късно на "Олд Трафорд" в Манчестър.

Арсенал ще домакинства на Бенфика в гръцката столица Атина в срещата-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Двубоят на стадион "Георгиос Караискакис" остана по програма на 25 февруари. Бенфика ще приеме Арсенал в италианската столица Рим в първия мач седмица по-рано.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Издирват 35 работници в тунел след срутването на хималайски ледник
Издирват 35 работници в тунел след срутването на хималайски ледник
Протестите срещу военния преврат в Мианмар продължават
Протестите срещу военния преврат в Мианмар продължават