НОВИНИ

Бербатов съветва Бейл да напусне Реал

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
10:01, 16.07.2020
Чете се за: 00:44 мин.
Футбол
бербатов съветва бейл напусне реал

Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов вярва, че престоят на Гарет Бейл в Реал (Мадрид) е дошъл към своя логичен край.

Уелсецът за пореден път прояви неуважително отношение към испанския колос по време на мач. Той първо се направи на заспал с маска на очите на "скамейката", а след това се престори, че гледа с въображаем бинокъл.

"Гарет Бейл отново е в новините. Преструваше се, че спи на трибурните, когато разбра, че няма да влезе в игра. Не можeх да повярвам, че това се случва. Гледах го как си слага маската на очите и се прави, че спи. Това е непрофесионално и неуважително към Реал (Мадрид). Те трябва да намерят решение на тази сага, защото тя не помага нито на тях, нито на него", каза Бербатов за Бетфеър.

Бившият нападател на ЦСКА, Байер (Леверкузе)н, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Монако е сигурен, че Бейл трябва да напусне след 7-годишен престой на "Сантяго Бернабеу".

"За него единственият правилен ход е да напусне Реал. Ако бях фен на отбора и гледах как той проявява неуважение, нямаше да го приема леко. Бейл сам трябва да потърси решение на този проблем, дори това да значи преотстъпване под наем. Това бе като помпане на мускули. Сякаш казваше, че ще прави, каквото си пожелае. На мен лично това не ми допада", завърши българинът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ювентус и Лацио отново не спечелиха
Ювентус и Лацио отново не спечелиха
След коалиционния съвет: Правителството няма да подава оставка, ще има "голям ремонт"
След коалиционния съвет: Правителството няма да подава оставка, ще има "голям ремонт"