НОВИНИ

БНТ 3 със специални репортажи от 52-рото издание на рали "България"

Всяка вечер по време на тридневната надпревара (1-3 септември) от 21:45 часа зрителите на БНТ 3 ще могат да проследят специални репортажи, посветени на най-интересното от деня на рали "България".

бнт специални репортажи рото издание рали българия
bnt avatar logo
от БНТ
16:00, 01.09.2023
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи изчерпателно телевизионно покритие на 52-рото издание на рали "България", което ще се проведе от 1 до 3 септември, a домакин ще бъде старата столица Велико Търново.

Зрителите на обществената медия ще могат да се насладят на специални репортажи и предавания от събитието, излъчвани по БНТ 3.

Покритието ще започне в петък (1 септември) с репортаж от 21:45 до 22:00 часа, който ще представи най-вълнуващите моменти от първия ден на състезателния уикенд.

В събота (2 септември) от 14:00 часа БНТ 3 ще излъчи специално предаване от събитието, което ще предложи на зрителите допълнителна възможност да се потопят в атмосферата на ралито. След това от 21:45 до 22:00 часа ще бъде излъчен репортаж с обзор на най-значимите моменти от втория ден на състезанието.

Накрая в неделя (3 септември) от 21:45 до 22:00 часа зрителите ще могат да гледат последния репортаж, който ще направи резюме на третия и последен ден на рали "България".

Специалните репортажи от 52-рото издание на рали "България" ще може да гледате и на нашия сайт bntsport.bg!

Тържествената церемония по откриване на надпреварата ще се проведе в петък (1 септември) от 20:00 часа на площад "Цар Иван Асен I" пред крепостта "Царевец" във Велико Търново.

През тази година в състезанието ще се включат общо 31 екипажа, които ще премерят сили по 150-те състезателни километра, разпределени в 13 специални етапа по новия маршрут в регионите на Велико Търново и Габрово.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Етър ще картотекира нападателя Ловре Кнежевич преди мача с Локомотив София
Етър ще картотекира нападателя Ловре Кнежевич преди мача с Локомотив София
Делото за катастрофата с Лютви Местан, при която загина бебе, започва отначало
Делото за катастрофата с Лютви Местан, при която загина бебе, започва отначало