НОВИНИ

Боби Михайлов: Дори не съм видял къде е Бербатов

боби михайлов съм видял бербатов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:45, 05.09.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази задоволството си от спечелените три точки срещу Литва в квалификация за Мондиал 2022.

„Трикольорите“ победиха с 1:0 в София с попадение на Ивайло Чочев.

„Доволен съм защото за три дни успяхме да изиграем два мача, в които спечелихме четири точки. Няма лесни съперници, важното е, че този отбор трупа самочувствие с успеха. След двубоя с Италия трябваше да се съберат и отново да играят добре. Аз съм много доволен от работата на Ясен Петров“, каза Борислав Михайлов.

Запитан за своя конкурент за президентския пост на БНТ, босът на родния футбол отговори: „Не, не съм разговарял с Димитър Бербатов, даже не съм видял къде е бил.“

На влизане в стадиона бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Тотнъм коментира: „Не мисля, че има какво да си казваме с Борислав Михайлов, ние ще подкрепяме отбора на България. Ясно е, че всеки си има негови идеи, така че лицемерие и говорене зад гърба на са ни нужни.“

Димитър Бербатов изгледа успеха на националния тим в компанията на своите съмишленици за управлението на БФС Стилиян Петров и Мартин Петров.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Доброволци почистиха река Камчия
Доброволци почистиха река Камчия
Чествания за Съединението започнаха в Чирпан
Чествания за Съединението започнаха в Чирпан