НОВИНИ

Черно море направи спаринг с Арда

Черно море - Арда
Снимка: ПФК Черно море
bnt avatar logo
от БНТ
22:21, 30.06.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Черно море записа втора победа в контролите от лятната подготовка. “Моряците” на Илиан Илиев победиха с 3:2 тима на Арда Кърджали.

Нападателят на Черно море Зе Гомеш, който вкара първия гол в мача, получи контузия в началото на срещата и бе заменен принудително.

Черно море стартира силно срещата и още в 3-ата минута откри резултата. Зе Гомеш засече центриране отдясно на Виктор Попов и реализира за 1:0.

В 27-ата минута Черно море поведе с 2:0. След многоходова комбинация, Виктор Попов с прострелно центриране намери Денис Ангелов, който от движение насочи топката в мрежата на Арда.

В 32-ата Спас Делев намали с глава на 2:1. В 39-ата минута Денислав Ангелов бе изведен сам срещу вратаря, но не успя да си поеме добре топката и вратарят на Арда успя да я пресече. Веднага след това Илиан Илиев проби отляво и с успореден пас по земя опита да намери Денислав Ангелов, а Крус Стоянов в опита си с шпагат да избие си вкара топката в собствената врата за 3:1.

В 61-ата минута Арда намали резултата от дузпа. Цветомир Панов фаулира Иван Коконов в пеналта, който сам реализира от бялата точка за 3:2. Три минути по-късно Петко Ганев засече центриране на Спас Делев и прати топката в мрежата на Георги Георгиев, но попадението не бе зачетено заради засада.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Берое преодоля Локо Пд в контролна среща
Берое преодоля Локо Пд в контролна среща
Любо Пенев подготвя шампионски отбор: Следваме концепцията си
Любо Пенев подготвя шампионски отбор: Следваме концепцията си