НОВИНИ

Цвети Пиронкова благодари на всички за подкрепата

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:14, 11.09.2020
Чете се за: 00:34 мин.
Голям шлем
цвети пиронкова благодари всички подкрепата

След тригодишно отсъствие от спорта, Цвети предизвика истински фурор при завръщането си на тазгодишния US Open, където достигна до четвъртфиналите.

Пловдивчанката използва социалните мрежи, за да благодари за всички пожелания и позитивни послания, които е получила по време на сстрахотното си представяне в Ню Йорк.

"Скъпи приятели, бих искала да ви благодаря за огромната подкрепа и положителна енергия, която получавам от вас в последните две седмици, а и не само!

Със сигурност последните месеци бяха изпълнени с голяма доза несигурност, но също и с вълнение и стремеж. За мен е изключителна привилегия и удоволствие да имам възможността отново да се състезавам на такъв форум. А вашата подкрепа е най-големият подарък и стимул! Благодаря".

След чудесната си игра в САЩ, Цвети се изкачи до номер 155 в световната ранклиста, което я прави понастоящем втора ракета на България, след Вики Томова, която заема 130-та позиция.

Сега за Пиронкова предстои завръщане на турнирите в Европа на червено като все още не е ясно кой ще е следващият турнир, на който тя ще се включи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Алек и Хилария Болдуин кръстиха сина си Едуардо Пау Лукас
Алек и Хилария Болдуин кръстиха сина си Едуардо Пау Лукас
ВМРО иска смесено гласуване и отпадане на номера в бюлетината
ВМРО иска смесено гласуване и отпадане на номера в бюлетината