НОВИНИ

"Денят започва с Георги Любенов" отпразнува 10 години в ефир

Милена Кирова
от Милена Кирова
13:12, 24.04.2022 (обновена)
Чете се за: 02:10 мин.
У нас
Слушай новината

Навръх Великден имаме още един повод за празник в БНТ. Предаването "Денят започва с Георги Любенов" празнува 10 години.

Ако времето се мери с години, опитът с ефири, а качеството с доверие, то "Денят започва с Георги Любенов" е право в десятката.

Много неща се промениха за 10 години. Радвам се обаче, че желанието, хъсът, професионализмът, любовта, жестовете на целия екип останаха непроменени за 10 години и продължаваме в следващите 10 със същото желание. Човек лично се променя за 10 години. Искам много да са ме направили по-улегнал, искам да са ме направили по-разсъдлив и, ако може, не по-малко емоционален, казва водещият Георги Любенов.

Че малкият ни и сплотен екип е чудесен, е повече от ясно, че гостите са много важни и интересни, също е ясно, но сърцето и душата на това предаване се казва Георги Любенов и с нито един друг водещ то нямаше да е такова, каквото е сега, казва Джанан Дурал - редактор.

Това са 10 години приятелство, пак приятелство и приятелство. Нищо не се промени, просто станахме по-мъдри, по-добри и завоювахме много по-добри позиции и ефирно време с високи рейтинги за БНТ, казва Станислав Терзиев - режисьор.

Жоро е символ на обективност, на качествена журналистика. Аз наистина много се радвам, че младият екип, който той успя да събере, успя да направи такова прекрасно предаване. Пожелавам им много пъти по 10, каза Мариела Драголова - директор на Дирекция "Новини и актуални предавания", БНТ.

Пожелаваме на "Денят започва с Георги Любенов" още дълги години в ефира на БНТ!

Какво сподели водещият пред колегите от "24 часа" - вижте ТУК.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъж атакува с нож свещеник в Ница
Мъж атакува с нож свещеник в Ница
В Елешница кукери гонят злите сили
В Елешница кукери гонят злите сили