НОВИНИ

Еди Хау: Най-трудното пред Тонали тепърва предстои

еди хау трудното тонали тепърва предстои
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
14:58, 22.10.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че най-трудната част тепърва предстои за футболиста на тима Сандро Тонали с оглед на това, че италианският национал може да получи продължителна забрана за игра, ако се установи, че е нарушил правилата за залагания.

Все още не е ясно кога Тонали, който беше силно аплодиран от привържениците на "свраките" в събота вечер, ще научи съдбата си, но неговият наставник Хау изрази мнение, че играчът разполага с пълната подкрепата от стана на феновете и ръководството.

"Нека да изчакаме и да видим, но да, мисля, че най-трудната част предстои, независимо какво ще се случи. Веднага получаваш много внимание и хората говорят за ситуацията. Той има любовта на феновете, но това е трудно да се запази за дълъг период от време. Кой знае какво предстои? Просто мисля, че е страхотно за него да знае, че има подкрепата не само на ръководството на футболния клуб и мениджъра, но и подкрепата на привържениците, а те са най-важните хора", заяви Еди Хау.

Сандро Тонали влезе на терена вчера вечер в 69-ата минута при успеха на Нюкасъл с 4:0 срещу Кристъл Палас във вероятно последният му мач за няколко месеца, ако се установи, че е нарушил правилата и бъде наказан. Още не е ясно дали италианецът ще може да участва в сблъсъка от Шампионската лига с Борусия Дортмунд в сряда вечер.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok





Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Потушиха изцяло пожара в Провадийско, влаковете вече се движат без закъснение
Потушиха изцяло пожара в Провадийско, влаковете вече се движат без закъснение
Бурята Бабет взе 3 жертви в Шотландия, наводни и Великобритания
Бурята Бабет взе 3 жертви в Шотландия, наводни и Великобритания