НОВИНИ

Гледайте "48 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА" по БНТ на 19 октомври

bnt avatar logo
от БНТ
14:56, 17.10.2022
Чете се за: 01:52 мин.
У нас
Слушай новината

На 19 октомври, сряда, Българската национална телевизия ще излъчи първото заседание на новоизбраното Четиридесет и осмо Народно събрание. Предаването „48 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА“ започва в 8.00 ч. пряко в ефира на БНТ 1 и във всички онлайн канали на обществената телевизия.

Специални гости на водещата Христина Христова в изнесеното студио в сърцето на парламента ще бъдат проф. д-р Екатерина Михайлова – бивш зам.-председател на Народното събрание и народен представител, професор по История на държавата и правото, настоящ преподавател по Конституционно право, и Георги Пирински – бивш председател на Народното събрание, дългогодишен политик и народен представител, бивш евродепутат.

Кои са новите 240 народни избраници от седемте партии и коалиции в 48-ото Народно събрание, които ще пристъпят прага на парламента, както и какво да очакваме от тях – коментари от политолози, експерти и анализатори в студиото на БНТ с водещ Симеон Иванов.

Гледайте специалното предаване „48 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА“ на 19 октомври, сряда, от 8.00 ч. на живо в ефира на БНТ 1 и във всички онлайн канали на БНТ – в официалния сайт на обществената телевизия BNT.BG, в новинарския сайт BNTNEWS.BG и в мобилното приложение BNT NEWS, както и чрез лайв стрийм в канала на БНТ в YouTube, в официалната страница на БНТ и официалната страница на "По света и у нас" във Facebook.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Етиопски победи на маратона в Амстердам
Етиопски победи на маратона в Амстердам
Ангел Няголов спечели две титли на Държавното първенство по прескачане за млади коне
Ангел Няголов спечели две титли на Държавното първенство по прескачане за млади коне