НОВИНИ

Иван Турицов пред БНТ: В нас няма страх, ще победим Словакия

иван турицов бнт нас страх победим словакия
bnt avatar logo
от БНТ
10:26, 01.06.2021
Чете се за: 01:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският национален отбор по футбол ще изиграе днес първата от трите си приятелски срещи преди началото на ЕВРО 2020.

Тази вечер от 19 ч. "лъвовете" ще премерят сили със състава на Словакия в австрийския град Рийд, а мачът ще бъде излъчен НА ЖИВО в ефира на БНТ 3 и ОНЛАЙН в спортната секция на сайта bntnews.bg!

Пред камерата на БНТ 1 десният краен бранител в тима на Ясен Петров - Иван Турицов, сподели, че България ще победи Словения.

"Физически и психически сме готови. Световните квалификации са зад гърба ни и гледаме напред към предстоящите мачове срещу Словакия, Русия и Франция. Усеща се, че имаме колектив, настроението е на ниво, момчетата се подкрепяме. Това ще ни помогне в предстоящите мачове", заяви Турицов.

"В нас няма страх, въпреки че ще се изправим срещу звездите на Франция. Има адреналин, но така е преди всеки мач. Не можем да говорим за страх. Има доста млади момчета в състава, с които сме играли заедно и при младежите. Това е добре, защото се познаваме. Можем да победим Словакия и мисля, че ще спечелим“, допълни националът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тити Папазов потвърди за Джоузеф Диксън
Тити Папазов потвърди за Джоузеф Диксън
ББР e отказала да предостави информация за кредитните досиета
ББР e отказала да предостави информация за кредитните досиета