НОВИНИ

Ивет Лалова проведе своя първи мастър клас в София

ивет лалова колио бнт винаги сме имали традиции успехи подрастващите нещо чупи
bnt avatar logo
от БНТ
21:42, 25.11.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Лекоатлетката Ивет Лалова изнесе своя първи мастър клас пред родна публика, като събитието под надслов "Всички възможни победи" представляваше мотивираща 3-часова лекция, в която двукратната ни европейска шампионка си спомни за своите най-големи успехи, както и за най-тежките си мигове.

Основната идея на семинара бе една - вдъхновение и пример за това как никога да не се отказваме от мечтите си до последния възможен миг.

"Ако трябва да бъда честна, 1/3 от цялото съдържание остана неразказано, така че трябва да организираме вече следващото събитие. Много хора дойдоха и ме поздравиха. Те са чули това, което исках да им кажа и споделиха, че са вдъхновени и мотивирани. Това беше и целта. Накрая казах, че най-голямата ни спънка сме си ние самите, така че най-голямата победа е над нас самите", заяви участничката ни на пет Олимпиади, която планира още един мастър клас в края на месец февруари.

Сред специалните гости на днешното събитие беше и действащата световна шампионка в скока на дължина Ивана Вулета, която сподели пред БНТ, че за нея Ивет Лалова е била вдъхновение в хода на цялата ѝ кариера.

"Ивет ме вдъхновява вече над 20 години. Откакто започнах моята кариера, тя е един от моделите, които следвам. Преодоляла е много трудни моменти, но в крайна сметка прави така, че трудното да изглежда лесно. Щастлива съм, че мога да я нарека приятел", сподели сръбкинята, която има и бронзов олимпийски медал от Игрите в Рио де Жанейро през 2016-а година.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БНТ с престижна награда от "Банско филм фест 2023"
БНТ с престижна награда от "Банско филм фест 2023"
Светослав Петров пред БНТ: За мен щом мачът беше започнал в тази ситуация може би трябваше и да завърши
Светослав Петров пред БНТ: За мен щом мачът беше започнал в тази ситуация може би трябваше и да завърши