НОВИНИ

Карло Анчелоти се опита да обясни загубата от Шериф

карло анчелоти опита обясни загубата шериф
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:02, 29.09.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се опита да намери оправдание за поражението на неговия тим от Шериф Тираспол в груповата фаза на Шампионската лига.

„Белият балет“ претърпя поражение с 1:2 у дома от сочения за аутсайдер тим.

Въпреки че доминираше в срещата, Реал Мадрид не успя да се справи със своя опонент. Тимът имаше 30 удара към вратата, от които 11 в очертанията. Молдовците имаха общо четири удара, а два се оказаха точно в целта.

“Всичко им се получаваше, докато всичко, което ние направихме, не се случваше както трябва. Разстроен съм, защото не заслужавахме да загубим. Головете им бяха вкарани от контраатаки", каза Анчелоти.

„Отправихме много удари към вратата, но понякога във футбола просто нямаш късмет. За тях всичко вървеше добре, за нас беше обратното“, каза още треньорът на Реал Мадрид.

„Контролирахме двубоя от самото начало, дори и интензивността да не беше от най-добрите. Загубата на 3 точки е тревожна. В групата още нищо не е решено, трябва да спечелим следващия мач“, каза още Анчелоти.

Шериф, който е основан през 1997 г., е начело на Група D с 6 точки, след като победи Шахтьор Донецк с 2:0 в първия си мач. Реал Мадрид е на втората позиция с 3 пункта. На последните две места са Интер и Шахтьор.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Най-добрите ще ни представят на Световното по борба
Най-добрите ще ни представят на Световното по борба
44-годишен мъж е застрелян в квартал "Сухата река"
44-годишен мъж е застрелян в квартал "Сухата река"