НОВИНИ

Карло Анчелоти: Слаб мач, не играхме добре

Старши треньорът на Реал Мадрид критикува играта на своя отбор при равенството 1:1 с Лайпциг в реванша от осминафиналите на Шампионската лига.

анчелоти кепа пази унион
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
08:40, 07.03.2024
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти критикува играта на своя отбор при равенството 1:1 с Лайпциг в реванша от осминафиналите на Шампионската лига.

Реал не се представи на ниво, но ремито бе достатъчно за тима да продължи на четвъртфиналите в турнира с общ резултат 2:1.

"Слаб мач, не играхме добре. Срещу себе си имахме качествен съперник и в същото време такъв, който нямаше какво да губи. Моят отбор игра така, сякаш им висят тежести от краката от самото начало. Играхме бавно, не пресирахме достатъчно. Може би сбърках състава, трябва да има и самокритика. Естествено, това ни накара да страдаме и в такива мачове единственото важно е, че стигнахме до четвъртфиналите“, каза Анчелоти.

Италианецът не е притеснен относно обвиненията за укриване на 1 милион евро данъци върху приходите от имиджови права, докато е бил в клуба през 2014 и 2015 г.

Испански прокурор поиска четири години и девет месеца затвор за Анчелоти.

"Това е стара история и не ме вълнува. Надявам се, че може да бъде решен скоро и нямам никакъв проблем и съм спокоен за това. Единственият проблем, който имам, е, че отборът трябва да се представя по-добре", каза Анчелоти пред репортерите.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължава скандалът с подправяните оценки в ЮЗУ
Продължава скандалът с подправяните оценки в ЮЗУ
Трескава подготовка за нощта на "Оскарите"
Трескава подготовка за нощта на "Оскарите"