НОВИНИ

Катрин Тасева: Няма как толкова труд да не се отплати

bnt avatar logo
от Калоян Николов
09:42, 12.06.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
катрин тасева толкова труд отплати
Слушай новината

Катрин Тасева заяви, че за нея е било важно да се представи добре пред съдиите в квалификациите на Европейското първенство по художествена гимнастика във Варна.

Българската грация се класира за финала в многобоя и на финалите на четирите уреда в неделя.

"За мен беше наистина много важно да се представя първо в добър външен вид, второ да се харесам на съдиите, които така мисля, че са ме позабравили, така не им влизах в сметките. Смятам, че отново доста сериозно стъпвам, много се радвам, че влизам и в четирите финала. Радвам се, че успяхме да се преборим за първите 12, за да играем в по-силната група в утрешния ден за многобоя. Това бяха главните ни цели", каза Тасева след пресявките.

"Самата аз не се намирах в много добра форма в известен период от време и в момента навлизам в най-добрата си форма. Надявам се да я задържа до края на първенството и до края на олимпийските игри", добави грацията.

"Искам утре да не допускам тези грешки, които допуснах днес. На лента също имаше доста неточности. Доволна съм от някои неща, но не съм доволна от грешките, които направих, защото бяха дребни и частица невнимание води до тях. Искам да продължавам да бъда концентрирана, да бъда смела, да покажа всичко, което съм тренирала до този момент и вярвам, че ще стане. Няма как толкова труд да не се отплати. Просто смятам, че няма какво да губя, напротив само мога да спечеля доста", коментира Тасева.

Снимки: БФХГ

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нестеров спечели трето място на "Ролан Гарос"
Нестеров спечели трето място на "Ролан Гарос"
Проф. Кантарджиев за пенсионирането: Няма обида, няма огорчение
Проф. Кантарджиев за пенсионирането: Няма обида, няма огорчение