НОВИНИ

Лампард: Ливърпул не трябва да става твърде арогантен

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БГНЕС
10:49, 23.07.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
лампард ливърпул става твърде арогантен

Лампард попадна в размяна на реплики на страничната линия с пейката на „червените“, след като съперникът получи пряк свободен удар заради нарушение на Матео Ковачич срещу Садио Мане.

Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че шампионът на Висшата лига Ливърпул не трябва да става твърде арогантен, след като не остана особено приятно впечатлен от поведението на резервната им скамейка по време на поражението от мърсисайдци с 3:5 в сряда.

„За мен, това не беше нарушение на Ковачич. Имаше много неща, които ставаха на терена и на пейката…нямам проблем с Юрген Клоп, той свърши фантастична работа. При някои хора от пейката – границата между това да си спечелил лигата и да се държиш арогантно, е тънка – уважавам Ливърпул, те станаха шампиони, но не трябва да се възгордяват прекалено много. Заради това реагирах по този начин, но всичко приключи. По време на мачове човек става емоционален“, сподели бившият играч на „сините“.

Загубата остави неговия Челси на четвърта позиция с 63 точки, изоставайки от Манчестър Юнайтед по голова разлика.

Възпитаниците на Лампард се нуждаят от точка в последния си мач с Уулвърхемптън в неделя, за да си гарантират място в групите на Шампионска лига през следващия сезон.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Димитър Рангелов официално се завърна в Славия
Димитър Рангелов официално се завърна в Славия
Клоп: Все още можем да се подобрим
Клоп: Все още можем да се подобрим