НОВИНИ

Легенда на Босна и Херцеговина скочи срещу Ивайло Петев и местната федерация

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:19, 05.09.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
легенда босна херцеговина скочи ивайло петев местната федерация
Слушай новината

Бившият вратар на националния отбор на Босна и Херцеговина Асмир Бегович избухна срещу българския селекционер на "змейовете" и местната футболна федерация след вчерашната контрола срещу Кувейт.

Негодуванието на Бегович е продиктувано от липсата на фенове на трибуните на стадион "Билино поле", където се проведе приятелската среща.

Според бившия страж на Челси и настоящ на Евертън футболната федерация на страната носи вината за загубата на фенския интерес към националния отбор в последно време.

Бегович изрази мнението си в социалната мрежа, където определи Петев и останалите хора във федерацията като "престъпници".

"Правилно. Водени от престъпници. Вицо, Миске (Звездан Мисимович - б.р.), Петев, банда агенти. Вместо да бъдем футболен отбор, който да обединява една нация, ние се превърнахме в страница в eBay, за да пълним джобовете на престъпници. Ето ви сега…", написа Бегович.

Неговият пост идва като отговор на босненския журналист Саша Ибрул, който също упрекна действията на футболната федерация на Босна и Херцеговина.

"Колко тъжен момент за босненския футбол. Благодарение на страхотната работа на хората от Босненската футболна федерация в последните години, достигнахме до момента, в който никой не се интересува от националния ни отбор"

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Планински спасители помогнаха на петима души за денонощие
Планински спасители помогнаха на петима души за денонощие
Три жертви и 20 ранени след самоубийствен атентат в Пакистан
Три жертви и 20 ранени след самоубийствен атентат в Пакистан