НОВИНИ

Леонардо назова най-добрите футболисти в света след Меси и Роналдо

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:10, 07.09.2020
Чете се за: 00:35 мин.
Футбол
леонардо назова добрите футболисти света меси роналдо

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо счита нападателите на френския клуб Килиан Мбапе и Неймар за най-добри футболисти в света след Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

В интервю за френския "Canal +" спортниоят директор исказа много суперлативи за двамата най-скъпи футболисти в истроията на футбола, за които парижани похарчиха общо 400 милиона евро.

"Ние искаме да продължим с Неймар и Мбапе. Това е ясно за всички. Да имаме такива футболист в един отбор е чудесно. Меси и Роналдо бяха в отделни клубове. Ние разполагаме с двамата най-добри в света след Меси и Роналдо", заяви Леонардо.

Пари Сен Жермен изпрати много силна кампания, в която футболистите на Томас Тихел останаха на косъм от спечелването на всички възможни трофеи.

Парижани триумфираха в "Лига 1", Купата на Франция и Купата на Лигата. В Шампионската Лига пък те достигнаха за първи път в историята си до финала, но в Лисабон отстъпиха на състава на Байерн Мюнхен с 1:0, а единственото попадение бе на бившия играч на ПСЖ, Кингсли Коман.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ще продължи ли приказката на Цветана Пиронкова на US Open?
Ще продължи ли приказката на Цветана Пиронкова на US Open?
Шевченко: Футболистите не успяха да се възстановят за мача с Испания
Шевченко: Футболистите не успяха да се възстановят за мача с Испания