НОВИНИ

Левски пусна виртуални билети за реванша с Айнтархт, събраните средства ще бъдат дарени на семействата на четиримата загинали привърженици

левски пусна виртуални билети реванша айнтархт събраните средства бъдат дарени семействата четиримата загинали привърженици
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:01, 29.08.2023
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Левски пусна виртуални билети за срещата-реванш от плейофите на турнира Лига на конференциите срещу Айнтрахт Франкфурт, а събраните средства ще бъдат дарени на семействата на загиналите четирима привърженици на отбора след първия мач от надпреварата в София миналия четвъртък.

Запалянковците починаха в следствие на пътно-транспортен инцидент след двубоя на Националния стадион "Васил Левски" на връщане към Габрово.

"В четвъртък Левски гостува на Айнтрахт в решителната битка за влизане в групите на Лигата на конференциите, а Вие отново имате възможност да демонстрирате своята морална подкрепа към любимия отбор, взимайки си виртуален билет за двубоя.

Те ще са с цена 10 лева, като всички събрани средства от тях ще отидат в помощ на семействата на загиналите в катастрофа наши привърженици", се казва в официалното съобщение на клуба.

От Левски ще инсталират и голяма видео-стена на стадион "Георги Аспарухов", на която запалянковците на "сините" ще могат да проследят реванша срещу Айнтрахт на 31 август (четвъртък) от 21:30 часа.

Първата среща завърши 1:1.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Четирима души са задържани за опит да саботират колоездачната обиколка на Испания
Четирима души са задържани за опит да саботират колоездачната обиколка на Испания
Пожарът в Родопите обхвана площ от над 550 декара
Пожарът в Родопите обхвана площ от над 550 декара