НОВИНИ

Лудогорец и Олимпиакос ще решават спора в Разград

лудогорец олимпиакос решават спора разград
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
04:22, 04.08.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Олимпиакос и Лудогорец завършиха наравно 1:1 в първи мач от трети квалификационен кръг на Шампионска лига, който се игра в Гърция.

Кирил Десподов даде преднина на българския тим след изпълнение от пряк свободен удар в 50-ата минута. Вратарят на гърците Костас Цолакис не се намеси добре, въпреки че игра с топката.

Резервата Агуибу Камара успя да изравни резултата в 87-та минута, когато топката попадна случайно в краката му след удар извън наказателното поле. Той си отвори коридор и стреля през човек, а Кахлина нямаше шанс да реагира - 1:1.

Българският шампион изигра чудесен мач на "Йоргос Караискакис" и може да съжалява, че не спечели. През първата част сериозен пропуск направи Пиерос Сотиру, който пропусна очи в очи с Цолакис. В продължението на мача Кирил Десподов направи сериозен пропуск, след като преодоля вратаря, но стреля извън очертанията на вратата.

Реваншът между двата тима в Разград е след една седмица. Попадението на Лудогорец не осигурява преднина на българския шампион, след като отпадна правилото за гол на чужд терен.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Станилия Стаменова ще участва на четвъртфиналите в Токио
Станилия Стаменова ще участва на четвъртфиналите в Токио
Потушен е пожарът в Кадиево, овладяха и огъня в Централен Балкан
Потушен е пожарът в Кадиево, овладяха и огъня в Централен Балкан