НОВИНИ

Любослав Пенев заяви, че отборът ще гони място в шестицата

bnt avatar logo
от Димитър Русев
17:33, 07.01.2021
Чете се за: 00:50 мин.
Футбол
любослав пенев отборът гони шестицата

Днес се проведе първата тренировка на столичани за годината в залата на клубния комплекс "Царско село". Там футболистите ще прекарат цялата си подготовка.

"Засега нямам информация да има контузени. Току що разговарях с момчетата. Идват от една немалка почивка от 20 дни. Аз ги виждам добре. Днес е първа тренировка, вработваща. Избрахме да започнем в зала, защото за мен е важно здравето на футболистите. В предишните дни беше много хубаво време, но днес е малко по-различно - вали дъжд и има много силен вятър, така че предпочитам да ги предпазя. Тренировките, които можем, ще ги правим в зала", каза Пенев.

"Завършихме полусезона с добри игри, не успяхме да спечелим точките, които искахме, въпреки че ги заслужавахме, но това вече е история. Засега има дистанция до първата шестица, но се надявам това нещо да се коригира и да се доближим. Затова казвам на момчетата, че трябва да си поставяме високи цели. Гоним шестицата. Тези момчета имат сериозен потенциал. Но първо трябва да си свършим работата по време на тренировките.Трябва да има конкуренция в отбора и да надграждаме. Няма друг начин. Това е философията, която трябва да прилагаме", коментира още той.

Пенев заяви не пожела да съобщи кои постове смята да подсили, но заяви че се работи по селекцията.

"Ще има нови попълнения на различни постове. Но когато дойдат, тогава ще ги коментираме. Разделихме се с няколко футболисти, но с други към момента не планираме, освен ако не се появи някоя сериозна оферта. Към момента всички остават", завърши Любослав Пенев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българите в Чикаго с изложба "Пандемията в снимки"
Българите в Чикаго с изложба "Пандемията в снимки"
Борисов: Нечистоплътно е да искаш медицинските лица да дадат прогноза за 28 март
Борисов: Нечистоплътно е да искаш медицинските лица да дадат прогноза за 28 март