НОВИНИ

Наско Сираков застана зад Живко Миланов

Наско Сираков - Левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:16, 09.08.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Собственикът на Левски Наско Сираков изрази публично подкрепата си за треньора Живко Миланов. След третата загуба от началото на сезона на тима се появиха критики към специалиста, както и слухове, че ще бъде отстранен.

Мажоритарният собственик публикува изявление в официалната страница на "сините". Той призова феновете за подкрепа, особено в тежката ситуация, в която се намира отборът.

Отборът на Левски загуби с 0:2 от Арда в неделната вечер, а срещата се игра на стадион "Георги Аспарухов". По този начин тимът записа най-слабия старт на първенството в цялата си история и загуби първите си три мача от новия сезон, за да се озове на дъното на класирането без точки.

Левскари,

Обръщам се към Вас и заявявам с цялата си отговорност подкрепата към наставника на тима Живко Миланов. Както от моя страна като мажоритарен собственик на акциите на „ПФК Левски“, така и от страна на ръководството на клуба.

В своята над 107 годишна история „Левски“ винаги е показвал и доказвал, че се различава от другите клубове. Така ще бъде и сега! Живко Миланов остана верен на „синята“ идея в най-трудните моменти от историята на клуба и няма да бъде използван като „бушон“ след неуспешния старт на новия сезон.

Убеден съм, че както той, така и неговият щаб заедно с футболистите искат да се върнем на пътя на победите. Затова те се нуждаят и от Вашата подкрепа! Заедно ще преминем през трудните мигове.

Ваш Наско Сираков

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лозари и винари настояват за създаване на взаимоспомагателен фонд
Лозари и винари настояват за създаване на взаимоспомагателен фонд
Митничари осуетиха трафик на 6,5 кг марихуана при ГКПП "Дунав мост 2"
Митничари осуетиха трафик на 6,5 кг марихуана при ГКПП "Дунав мост 2"