НОВИНИ

Николай Киров: Проектът „Арда“ е най-подходящият за мен

николай киров проектът bdquoардаldquo подходящият мен
bnt avatar logo
от БНТ
13:19, 06.06.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров е категоричен, че това е проектът, който е най-добър за него и професионалната му кариера. Наставникът беше гост в предаването „Арена спорт“ по БНТ.

„Все още не ме напускат мислите след финала за Купата на България, че можехме да се представим и по-добре през този сезон. Но и така е добро представянето ни, което се дължи най-вече на старанието на футболистите, както и на спокойствието, което ни дава ръководството. Сега идва по-трудното – Лигата на конфедерациите. Ще е много-много трудно. Самото участие в Европа е коренно различно от участието в нашия шампионат“, сподели Николай Киров.

„Доста промени претърпя Арда в тази година. Хубавото беше, че имаше 7 двубоя, които да доиграем от миналата година, за да мога да преценя от какви играчи се нуждаем. Футболистите разбраха идеите, които ние имахме като треньорски екип и успяхме да постигнем тези резултати. Българските състезатели при нас винаги са първа опция“, каза още наставникът на Арда.

„Не, на този етап не съм получавал оферти от други клубове, а и съм дал съгласие за още един сезон в Арда, така че няма как да има такива оферти. Проектът Арда е най-подходящият за мен към момента“, завърши Николай Киров.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Близо 90 души загинаха при нападение в Северозападна Нигерия
Близо 90 души загинаха при нападение в Северозападна Нигерия
Тръмп: Китай трябва да възстанови на света 10 трилиона долара загуби от пандемията
Тръмп: Китай трябва да възстанови на света 10 трилиона долара загуби от пандемията