НОВИНИ

След нелегалното парти в Пловдив: Милко Калайджиев няма да обжалва акта си

bnt avatar logo
от БНТ
19:43, 17.01.2021
Чете се за: 02:25 мин.
У нас
Слушай новината

Изпълнителят Милко Калайджиев няма да обжалва акта за неспазване на дистанция, с който беше санкциониран заради присъствието си на скандалния рожден ден в популярен рибен ресторант. Той бил поканен като гост заедно със семейството си и пред БНТ заяви, че не е очаквал партито да е толкова многолюдно.

На купона изпълнителят е изпял три песни по настояване на рожденика, но видеото с тях обиколи социалните мрежи. Ден след празника Милко Калайджиев съжалява за създалата се ситуация.

Певецът Милко Калайджиев заяви: Съжалявам, защото, първо, че не съм очаквал, че има толкова хора, второ, че дойдоха полицаи и като някои престъпници ни наобиколиха цялото заведение и вътре влезнаха 20 да охраняват и всичко. Искам да кажа, че хората си стояха по масите и продължиха да си пият и да си ядат, даже в 11 часа донесоха тортата, изпяхме Happy birthday на рожденика. Той си духна свещите и всеки чакаше да бъде санкциониран.

През ноември пак в Пловдив рожден ден на общински съветник коства на друго популярно заведение 4 акта. Разследването продължава и в момента, потвърди собственикът.

Деян Найденов - собственик на верига заведения в Пловдив, сподели: На нас ни струваше проверки от всичките инстанции, които могат да бъдат. Ние си понесохме вината, предполагам, че сега колегите по същия начин ще минат проверки от всички инстанции, глоби и недопускане на такива нарушения. Нормална е реакцията на полицията, но разбирам и собственика, че това е едно изключение, не е работил с клиенти, решил е да си празнува рождения ден, понесъл си е последствията.

Популярният певец също си е извадил поука:

"Сега в кръга на шегата: ако някой ме покани на рожден ден, ще го питам колко човека са", каза Милко Калайджиев.

Глобата, която трябва да плати Калайджиев, е между 300 и 1000 лв.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Принуждават тийнейджърки да изоставят децата си, център "Майка и бебе" помага на момичетата
Принуждават тийнейджърки да изоставят децата си, център "Майка и бебе" помага на момичетата
Заведения работят, въпреки забраната: Обясненията на глобените
Заведения работят, въпреки забраната: Обясненията на глобените