НОВИНИ

Стойка Кръстева: Ще си видим грешките и ще ги коригираме

Стойка Кръстева
Снимка: БФ по бокс
bnt avatar logo
от БНТ
13:10, 25.07.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Българската състезателка в бокса Стойка Кръстева сподели след победния си старт в Токио, че следващият ѝ мач срещу американката Фукс няма да бъде никак лесен.

Националката се класира за 1/8-финалите на Олимпийските игри. Двукратната европейска шампионка, носител на два сребърни медала от световни първенства, победи Ти Там Нгуйен при 51-килограмовите.

Пред БНТ тя не скри, че ще предприеме корекции, за да бъде подготвена за следващата си съперничка.

„Не беше най-хубавия мач, който съм играла. Преди всичко важна е победата. Благодаря на всички, които ме подкрепяха и се зарадваха заедно с мен, както и на страхотния ми екип, без който нямаше да съм тук. Имаме няколко мача с Фукс. Труден съперник е, но и виетнамката не беше лесна“, сподели Кръстева.

„Ще си видим грешките, ще ги коментираме и коригираме и се надявам, че в предстоящия мач ще се представя още по-добре. Целта не е просто участие, а максимално предно класиране. Без да се ангажирам с очаквания. Чисто физически всичко при мен е наред, психически има малко нужда от корекция. Но екипът най-добре може да каже, защото отстрани се вижда най-добре. Пожелавам на останалите от отбора да са здрави, да дадат всичко от себе си и да излязат победители от мачовете си”, каза още след края на двубоя пред БНТ Стойка Кръстева.

Тя ще срещне за място на 1/4-финалите американката Вирджиния Фукс.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стефка Костадинова поздрави сребърната ни медалистка от Токио
Стефка Костадинова поздрави сребърната ни медалистка от Токио
Мащабни протести в Европа срещу задължителната ваксинация
Мащабни протести в Европа срещу задължителната ваксинация