НОВИНИ

В Пловдив задържаха четирима тийнейджъри, извършили опит за грабеж над възрастна жена

пловдив задържаха четирима тинейджъри извършили опит грабеж възрастна жена
bnt avatar logo
от БНТ
14:09, 23.09.2020
Чете се за: 00:31 мин.
Регионални

Група от четирима тийнейджъри, извършили опит за грабеж, са установени от служители на полицейския участък в пазарджишкия квартал "Изток". В понеделник в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от 77-годишна жителка на областния град.

Жената съобщила, че посред бял ден на кръстовище между улиците "Васил Левски" и "Ген. Гурко" била обградена от четирима младежи. Едното от момчетата я заплашило с нож и заедно с останалите заявили, че ще ѝ вземат пазарската чанта. В нея пенсионерката била сложила хранителни продукти и лични вещи. Тя обаче не загубила присъствие на духа, отказала да даде чантата и нападателите избягали.

За разследване на случилото се бил сформиран екип от служители на полицейския участък в пазарджишкия квартал "Изток". Час по-късно органите на реда стигнали до самоличността на извършителите.

Оказало се, че това са три малолетни и едно непълнолетно момче на възраст между 12 и 15 години, всички жители на квартала. По случая е образувана преписка, която ще бъде изпратена по компетентност на Районната прокуратура в Пазарджик.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Уулвърхямптън обяви трансфера на Нелсон Семедо
Уулвърхямптън обяви трансфера на Нелсон Семедо
Ювентус си върна Алваро Мората
Ювентус си върна Алваро Мората