НОВИНИ

Янко Янков: Поздравявам моите момчета, трябва да останем здраво стъпили на земята

янко янков поздравявам моите момчета останем здраво стъпили земята
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
22:48, 10.11.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на БК Шумен Янко Янков очаквано беше много доволен след победата на неговия тим като гост срещу Левски в откриващия двубой от 6-ия кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ).

В зала "Триадица" шуменци се наложиха с 85:67, а след срещата Янков похвали своите момчета за представянето им, но все пак допълни, че отборът трябва да остане здраво стъпил на земята и след седмица да запише първи домакински успех през кампанията, когато приема в своята зала състава на Черно море.

"Няма как да не съм доволен. Много добър мач за нас срещу доста сериозен противник, който е в челото на класирането. Поздравявам моите момчета. Определено имахме малко криза в края на третата и началото на четвъртата част, но мисля, че играхме по-добре и спечелихме. Помогна миксът от добра стрелба и защита, а имаме и над 10 вкарани тройки, което ни беше цел преди мача, а и ограничихме Левски до 67 точки", коментира наставникът на БК Шумен.

"Всяка победа, особено такава хубава победа носи повече увереност, повече самочувствие на момчетата. Но определено трябва да останем здраво стъпили на земята, защото в следващия кръг играем в Шумен, длъжни сме пред нашата публика вече да направим един по-добър мач и да поздравим нашите фенове с една победа", сподели още Янко Янков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Димитър Ангелов: Нещата не се получиха, Шумен не е отбор за подценяване
Димитър Ангелов: Нещата не се получиха, Шумен не е отбор за подценяване
Експлозии край няколко болници в северната част на Газа
Експлозии край няколко болници в северната част на Газа