НОВИНИ

Зам.-министър Христанов отговори на пожеланието на Слави Трифонов "да се задавите с власт"

иван христанов
bnt avatar logo
от БНТ
17:51, 04.07.2022
Чете се за: 02:07 мин.
У нас
Слушай новината

Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов от ПП отговори на вчерашната публикация на Слави Трифонов във Фейсбук, с която лидерът на ИТН пожелава на Кирил Петков и Асен Василев "да се задавят с власт".

"Г-н Трифонов, на няколкостотин километра от северната ни граница се води война... Без да има време да се възстанови от последствията на Ковид-19, Европа беше тласната от Кремъл в нова криза. В България 30 милиарда лева зависят от навременното приемане на 30 закона. Борбата с мафията и нейните парламентарни покровители става все по-ожесточена... Нормални български граждани са под постоянен тормоз, защото заради Вас правителството, което дръзна да поведе битка с тази мафия, в момента е с несигурен хоризонт. Да, г-н Трифонов, заради Вас", пише Христанов, също във Фейсбук.

Зам.-министърът заявява, че гласуваната актуализация на бюджета е "взривена в разходната си част" заради промените, предложени от ДПС, а държавната администрация "саботира всички усилия на правителството да работи".

"Питам се, дали не научавате само това, което близките вам благоволят да Ви кажат? Възможно ли е Вашето мнение да се формира от една шепа хора, чиито поведенчески мотиви никой не разбира? Кое Ви кара да съдите като първа, последна и единствена инстанция, и да поставяте интересите на цялата държава на картата на издадена от Вас присъда? #КОЙ Ви каза, че сте прав?", допълва Христанов.

Свалете приложението BNT News за Android или iOS и научавайте новините първи!


Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът Радев се срещна с производителите на F-16 "Локхийд Мартин"
Президентът Радев се срещна с производителите на F-16 "Локхийд Мартин"
Белодробната болница "Св. София" се влива в Университетската "Св. Иван Рилски"
Белодробната болница "Св. София" се влива в Университетската "Св. Иван Рилски"