НОВИНИ

Затоплянето продължава - термометрите ще достигнат 19 градуса

затоплянето продължава термометрите достигнат градуса
bnt avatar logo
от БНТ
07:55, 27.03.2021
Чете се за: 01:20 мин.
У нас
Слушай новината

Днес минималните температури ще бъдат между минус 3 и 2 градуса, максималните - между 14 и 19 градуса. Ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. По-късно вечерта от запад облачността, предимно средна и висока, ще започне да се увеличава.

По Черноморието облачността ще е разкъсана, намаляваща до предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще бъдат от 10 до 13 градуса. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 4°, на 2000 метра - около минус 1°.

В неделя и понеделник ще бъде ветровито. Дневните температури слабо ще се понижат, но сутрешните ще се повишат. Облачността ще е променлива и на отделни места ще превали слаб дъжд.

Във вторник и сряда вятърът ще отслабне. Облачността ще бъде предимно значителна и в сряда на много места в страната ще превали дъжд. Дневните температури ще се понижат още малко.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
4129 са новите случаи на коронавирус у нас
4129 са новите случаи на коронавирус у нас
ИЗБОРИ 2021: Предизборните битки днес в ефира на БНТ
ИЗБОРИ 2021: Предизборните битки днес в ефира на БНТ