НОВИНИ

Звезда на Босна и Херцеговина хвали Ивайло Петев

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:48, 22.09.2021
Чете се за: 01:27 мин.
Спорт
звезда босна херцеговина хвали ивайло петев
Слушай новината

Една от големите звезди в националния отбор на Босна и Херцеговина Миралем Пянич се изказа ласкаво за българския селекционер на "змейовете" Ивайло Петев.

В интервю бившият играч на Барселона и Ювентус подчертава, че Петев е успял да върне добрата атмосфера в съблекалнята и се надява това да помогне в предстоящите мачове на тима.

Пянич сподели още, че няма търпение да излезе пред босненската публика за мачовете от Световните квалификации през октомври.

"Очакваме с нетърпение да играем отново пред нашата публика и е много важно, че верните ни фенове се завръщат на трибуните. Имаме голямо желание да ги зарадваме, пълни сме с адреналин. Вярвам, че имаме качествен отбор с професионалисти начело. Селекционерът Петев върна добра атмосфера в съблекалнята ни, така че очаквам отново да зарадваме феновете си", сподели халфът.

До момента Ивайло Петев, Пянич и компания имат 3 равенства и 1 загуба в битката за Мондиал 2022 в Катар. Единствената победа на "змейовете" под ръководството на Петев дойде в приятелска среща срещу Кувейт с 1:0.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Много по-студено от обичайното в днешния празничен ден
Много по-студено от обичайното в днешния празничен ден
Велопоход в София на Световния ден без автомобили
Велопоход в София на Световния ден без автомобили