НОВИНИ

Крум Зарков: Президентът Радев днес беше такъв, какъвто го избраха хората

Румен Радев беше такъв, какъвто беше по време на кампанията, такъв какъвто хората го избраха. Това каза в студиото на "Още от деня" членът на Изпълнителното бюро на БСП Крум Зарков.

bnt avatar logo
от БНТ
18:32, 19.01.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

"Румен Радев се прояви днес така, както беше по време на кампанията- спокоен, без излишни емоции. Отнесе се към институцията и президентите уважително. В момента, когато беше провокиран, намери много бързо начин да постави провокаторите на мястото им", коментира Зарков.

Според него репликата на президента Радев- "Имате още една седмица" е подразнила тази група депутати, на които не им се напуска парламента.

На практика президента Радев даде отговор на въпроса, който много от нас си задават-" До кога ще продължава да функционира този парламент?", уточни Зарков.

В навечерието на кампанията за парламентарни избори, която се очертава да е доста ожесточена съвсем няма да е лесна проявата на политическа мъдрост, каза още Зарков.

"Аз вярвам, че Радев и неговия екип, както и служебното правителство ще успеят да успокоят страстите или поне да държат политическата игра в ясни правила.

Голямата задача на служебното правителство е да организира и проведе едни честни и свободни избори.

Аз имам очаквания за експертен кабинет, който ще е добре приет".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
За речта на Радев - коментарът на ескпертите
За речта на Радев - коментарът на ескпертите
 „Влюбеният Шекспир“ с национална премиера на варненска сцена
„Влюбеният Шекспир“ с национална премиера на варненска сцена