НОВИНИ

Цветан Цветанов: Протестите са демократична форма, стига да не нарушават права

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира в Поморие, че протестите са демократична форма за израз на недоволство и когато е ясно кой стои зад тях, те не представляват проблем за демократичните общества. Стига с блокади да не се нарушават правата на други граждани. Цветанов посочи, че БСП нямат истинска визия за България и алтернативни решения за бъдещето на страната. Предсрочни избори, според него, означават нестабилност и спад на инвестициите. Цветан Цветанов откри форум на предприемачи на ГЕРБ с участие на структури на партията от цялата страна.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
18:22, 24.11.2018
Чете се за: 00:38 мин.
У нас

Според Цветан Цветанов за всички е станало ясно, че в немалката си част протестите са добре организирани.

Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ: Видяхме не малко политически лица от формации, които днес предлагат своята визия за България. Но ние не трябва да забравяме периодите, в които точно тези, които представят визия за България, са имали възможността да оставят тежко наследство, и са имали възможността да покажат какво могат да правят като политики.

Цветанов заяви още, че целта е към края на управленския им мандат през 2021 г. минималната работна заплата да стигне 650 лв., а средната да бъде 1500 лв. На въпрос дали партия ГЕРБ се разпознава в коментара на президента Радев, че видеоклиповете с инциденти с НСО и членове на неговото семейство се използват от определени лица съвсем тенденциозно, Цветанов отговори, че това е несериозно и попита:

Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ: Какво налага президентската дама да използва светлинни сигнали, кажете ми какво налага и какви са нейните ангажименти по конституция за взимането на важни политически решения?

Цветанов припомни, че НСО е на пряко подчинение на президента Радев и че именно той е назначил доскорошния си съветник като директор на службата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Италия конфискува активи за над един милиард евро на мафията
Италия конфискува активи за над един милиард евро на мафията
Зографски с рекордно класиране в Рука
Зографски с рекордно класиране в Рука