НОВИНИ

​Месец след смъртта на Дейвид Бауи, синът му ще става татко

На 10 февруари - точно месец след смъртта на баща си, легендарния музикант Дейвид Бауи, синът му, режисьорът Дънкан Джоунс оповести, че ще става татко за първи път, съобщи Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
13:13, 11.02.2016
Чете се за: 00:29 мин.
Още
​месец смъртта дейвид бауи синът става татко

44-годишният Джоунс е споделил с последователите си в Туитър нарисувана на ръка илюстрация на бебе с пъпна връв, подаваща се от стомаха му, и думите "Аз чакам" в диалогов балон. С картичката бъдещият татко е съобщил на Дейвид Бауи още през декември, че ще става дядо.

Посланието към публикацията на Дънкан Джоунс гласи: "Днес се навършва един месец, откакто татко почина. Направих тази картичка за него за Коледа. Бебето трябва да се роди през юни. Кръговратът на живота. Обичаме те, дядо".

Детето на Дънкан Джоунс и фотографката Родин Ронкильо - негова съпруга от 2012 г., щеше да е първото внуче на Дейвид Бауи, починал на 10 януари на 69-години след 18-месечна тайна битка с рака. Джоунс е единственият син на легендарния музикант от брака с първата му съпруга Анджи Боуи. От втория си брак със супермодела Иман Боуи има 15-годишна дъщеря, Лекси.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Турски медии: Забрана Доган и Пеевски да влизат в Турция
Турски медии: Забрана Доган и Пеевски да влизат в Турция
Тед Кочев иска българско гражданство
Тед Кочев иска българско гражданство