НОВИНИ

​Брайън Адамс ще изпълни най-големите си хитове на концерта в София

Брайън Адамс ще изпълни всичките си най-големи хитове пред българската публика в софийската зала "Арена Армеец" на 11 октомври. Така събитието ще се превърне в своеобразен "best of" концерт, на който ще прозвучат неостаряващите класики на звездата.

bnt avatar logo
от БТА
13:15, 21.04.2016
Чете се за: 00:34 мин.
Още
​брайън адамс изпълни големите хитове концерта софия

Ще бъдат изпълнени "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me", "Can't Stop This Thing We Started", "Thought I Died And Gone To Heaven", "Please Forgive Me", "Have You Ever Really Loved A Woman", "The Only Thing That Looks Good On Me Is You", "18 Til I Die" и много други.

Както вече беше съобщено, звездата ще пристигне в България с 12 ТИР-а техника и екип от най-добрите професионалисти в областта, за да се осигури перфектно качество на звука и визия в "Арена Армеец".

Брайън Адамс има продадени над 65 милиона албума. Бил е номер едно в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента. Удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд. Записвал е дуети с най-големите световни звезди - Тина Търнър, Стинг, Род Стюарт, Барбра Стрейзънд, Мелани Си, Бони Райт, Майкъл Бубле и много други.

Билетите за концерта у нас са на цени от 60 до 120 лв.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Пол Маккартни - най-богатият в Англия, Адел първа сред звездите под 30 години
​Пол Маккартни - най-богатият в Англия, Адел първа сред звездите под 30 години
Мерки срещу катастрофите в Пловдив
Мерки срещу катастрофите в Пловдив