НОВИНИ

Бразилката Лаис Рибейро представи суперсутиена на шоуто на "Виктория сикрет"

За моделите на "Викторияс сикрет" има чест, по-висока от статута им на "ангели" - да носят "Фантастичния сутиен", "перлата в короната" на екстравагантния моден спектакъл. Тази година честта се падна на бразилската манекенка Лаис Рибейро, пише сп. "Пийпъл".

bnt avatar logo
от БТА
12:43, 02.11.2017
Чете се за: 01:12 мин.
Още
бразилката лаис рибейро представи суперсутиена шоуто виктория сикрет

На предстоящото шоу 27-годишната Рибейро ще дефилира като "ангел" на "Викторияс сикрет" за шести път, но за първи път ще носи "Фантастичния сутиен". "Никога не съм плакала толкова през живота си - а имам дете, както когато ми съобщиха, че ще нося "Фантастичния сутиен". Бях изключително развълнувана. Първоначално не можах да повярвам, когато ми казаха. Беше прекрасно. Кой не мечтае да носи "Фантастичния сутиен". За мен е чест да се наредя сред Жизел (Бюндхен), Кандис (Суейнпоъл), Адриана (Лима) и всички топ модели, които са дефилирали с него в миналото", сподели Лаис Рибейро.

"Пазех тази тайна дълго време и сега за мен е чест да съобщя, че ще нося "Фантастичния сутиен", заяви бразилската красавица, представяйки великолепното творение пред камерите. За представянето Рибейро беше избрала тесни черни дънки с висока талия и сребрист топ, който лесно да разгърне и да разкрие оцененото на 2 милиона долара произведение на бижутерското изкуство.

Сутиенът "Champagne Nights" с тегло над 600 карата е изработен от бижутерската компания "Муауад". Творението представлява сложна плетеница от златни листа със свързваща презрамките огърлица, осеяни с диаманти, жълти сапфири и сини топази. Изработката на "Фантастичния сутиен", обсипан с близо 6000 скъпоценни камъни, е отнела 350 часа.

;

"Щастлива съм и съм благодарна на семейството на "Викторияс сикрет", че ми се довери. Благодаря за подкрепата и на всички близки, приятели и почитатели", допълни Лаис Рибейро. Тази година екстравагантният спектакъл за първи път ще бъде организиран в Шанхай, Китай. Около 50 красавици ще вземат участие в бляскавото дефиле. Шоуто ще бъде излъчено от телевизия Си Би Ес на 28 ноември и ще бъде показано в 190 страни.

В дефилето на "Викторияс сикрет" ще участват "ветеранките" Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Стела Максуел, Тейлър Хил, както и Джасмин Тукс, на която миналата година се падна честта да носи "Фантастичния сутиен", оценен на 3 милиона долара. За втори път в шоуто ще участват сестрите Бела и Джиджи Хадид. Очаква се на подиума да се завърнат и моделите, които наскоро станаха майки - Кандис Суейнпоъл и Бехати Принслу. Сред дебютантките като "ангели" на "Викторияс сикрет" е Амилна Естевао.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Радев и Лойтхард​ обсъдиха перспективите на Швейцарско-българската програма
Радев и Лойтхард​ обсъдиха перспективите на Швейцарско-българската програма
Пенсионери на протест пред Народното събрание
Пенсионери на протест пред Народното събрание