НОВИНИ

"Децата на България" с празнично издание на 2 юни

С над 120 талантливи деца от цялата страна, БНТ ще отбележи Международния ден на детето тази година с мотото „Подари усмивка“. Празничното издание на формата „Децата на България“ гледайте на 2 юни (събота) от 14:55 часа по БНТ1. Група „4 Magic“ са специални гости.

децата българия празнично издание юни
bnt avatar logo
от БНТ
12:42, 31.05.2018
Чете се за: 01:04 мин.
У нас

Водещи на телевизионното предаване отново са популярната певица, позната и като домакин на редица детски предавания - Йоанна Драгнева и едно от емблематичните лица на музикалните програми в БНТ - Драгомир Драганов. Те са убедени, че децата на България заслужават нужното поощрение за своя талант и вярват, че ефирът на обществената телевизия е точното място.

;

Доказателството им за това е група „4 Magic“, чието първото стъпало към успеха се оказа сцената на предаването преди 2 години. В празничното издание на „Децата на България“ Ели, Никол, Валя и Елия са специални гости. Те ще изпълнят първия си сингъл „Together“, който впечатли с умелото преплитане на красивата българска песен „Вечеряй, Радо“.

;

Към тях ще се присъединят децата от вокалните групи „Бон-Бон“, „Мики Маус“, „Арт Войс Център“ – гр. Пловдив, училище за певци „D Starts“, артучилище „Студио музика“. Със солови изпълнения ще видим Поля Иванова от гр. Бургас, Карина Илиева от гр. Свищов и Хавин и Алис Тургай от гр. Търговище.

;

В празничния спектакъл обществената медия покани и изявени танцьори, доказали дарбата си в престижни конкурси – момчетата и момичетата от клуб по спортни танци „Импулс-София“, танцово училище „Diva Dance School“ и „Tapia Dance House“.

Впечатляващото жонгльорско майсторство върху свободна стълба ще демонстрира изключителния Майкъл Вълев от цирк „Ориент“.

;

Режисьор на празничната продукция на БНТ е Станислав Терзиев, отговорен оператор Здравко Ружев, а монтажът е дело на Филип Петков. Редактори на предаването са Розмари Драгнева и Драгомир Драганов, а изпълнителен продуцент - Кристина Матеева. Делегиран продуцент на формата „Децата на България “ е Федя Тодорова.

От края на 2015 година БНТ 1 периодично организира концерт – спектакли „Децата на България”. По този начин обществената медия представя на телевизионните зрители таланта на българските деца, изявени във всички музикални жанрове, в сценичните изкуства и художествените спортове.

Гледайте празничното издание на „Децата на България“ в събота (2 юни) от 14:55 часа по БНТ 1 !

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: Усилията ни за приобщаването на Западните Балкани трябва да продължат
Борисов: Усилията ни за приобщаването на Западните Балкани трябва да продължат
Пиколо паркира кола под друг автомобил
Пиколо паркира кола под друг автомобил