НОВИНИ

Актрисата Дженифър Анистън поддържа форма с интензивен фитнес режим

Актрисата и бивша звезда от хитовия телевизионен сериал "Приятели" Дженифър Анистън спазва интензивен фитнес режим, за да се поддържа в добра форма. 47-годишната Анистън разкрива, че става рано всяка сутрин, за да прави тренировки, сред които йога, спининг и упражнения в залата за фитнес.

bnt avatar logo
от БТА
22:35, 28.03.2016
Чете се за: 00:31 мин.
Още
актрисата дженифър анистън поддържа форма интензивен фитнес режим

"Ако съм на работа, ставам в 4:30 или 5 часа сутринта. Ако не работя, ставам по-късно - към 8 или 9 часа, защото съм нощна птица. След ставане пия чаша гореща вода с резен лимон. След това започвам да тренирам. Имам персонален треньор, една чудесна дама, с която правим около 40 минути йога и половин час спининг. Това е доста интензивно. След това отивам в залата за фитнес, където правя силови тренировки или се занимавам на бягащата пътека", споделя Дженифър Анистън.

Актрисата допълва, че е голяма почитателка на протеиновите шейкове. Една от любимите ѝ напитки е коктейл от някакъв чист протеин, банани, боровинки, замразени череши, стевия, зеленчуков микс, мака на прах и малко какао. Ако не пие шейкове, Дженифър Анистън хапва препечени филийки със забулени яйца и авокадо или мюсли с просо с бадемово мляко и банани.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Полицай бе прострелян в туристическия център на Конгреса на САЩ
​Полицай бе прострелян в туристическия център на Конгреса на САЩ
Забравена чанта вдигна на крак полицията в София
Забравена чанта вдигна на крак полицията в София