НОВИНИ

Очаква се засилване на трафика заради неделния ден

Трафикът през граничен пункт "Капитан Андреево" е нормален. На изхода от България няма струпване на камиони. Очаква се обаче трафикът да се засили заради неделния ден.

очаква засилване трафика заради неделния ден
bnt avatar logo
от БНТ
12:36, 09.04.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Всички трасета работят. На входа от Турция към България пропускането на камиони е слабо. Най-вероятно на територията на Южната ни съседка има опашка. Причините за забавянето от турска страна все още са неясни. От Агенция "Митници" напомнят, че на българо-турската граница трафикът минава през строг контрол от месеци.

Обстановката на граничен пункт "Кулата" е спокойна. Няма затруднение при преминаването през граничните пунктове след въвеждането на новата европейска директива щателно да се проверяват всички преминаващи.

Новите мерки за сигурност се въведоха заради повишената терористичната заплаха.

От "Гранична полиция" припомнят, че заради завишения контрол е възможно увеличаване на времето в зоните на граничните пунктове и призовават хората да бъдат търпеливи.

5 километра е опашката от тежкотоварни автомобили на румънската територия на "Дунав мост". При Русе обаче няма изчакващи автомобили. Работят всички трасета.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започва ремонт на улиците в Община Велики Преслав
Започва ремонт на улиците в Община Велики Преслав
Репортерски поглед: Референдумът в Турция
Репортерски поглед: Референдумът в Турция